Den här veckan släppe Nine Inch Nails den första låten från den kommande skivan Bad Witch. Efter ett par lyssningar börjar intrycken landa. Det är en annan skepnad än innan. Vreden från tidigare verk är borta. Jag tycker det låter bra även om det inte är det NIN jag är van vid. Jag är fortfarande nyfiken och peppad på den nya skivan.

Veckans andra nyhet för mig var att Ghost släppte en andra singel från den kommande skivan Prequelle. Även med detta band finns en tydligare vändning i stilen från tidigare skivor men jag kan inte låta bli att gilla även dom nya låtarna. För även om dom inte är lika hårda som innan så finns det en hook som gör att låtarna fastnar och du svänger med som lyssnare. Under den lite poppigare tonen finns dom mörka texterna kvar.

Juni kommer bli en bra månad för skivor både ny skivan med Ghort och Nine Inch Nails båda kommer snurra många varv på skivspelaren hemma. När skivorna landat hemma och jag hunnit lyssna igenom kommer mer tankar och intryck.