Lite kort om gårdagens event är ju på sin plats att prata om. iOS 4.1 och kommande 4.2 ser väldigt lovande ut. Hoppas att 4.1 faktiskt gör något åt prestandan på gamla 3G telefonen. Annars ska det bli intressant och se vad som kommer ske med Game Center. Epics uppvisning av "Project Sword" ser lovande ut även om jag nog tycker att iDs visning av rage för några veckor sen var mer imponerande och dessutom lite före. Däremot visar detta helt klart möjligheterna med iOS plattformen för spel.

Ping nätverket ska bli intressant att se hur det tar sig på sikt. Idag är det lite väl tunt med innehåll, tiden kommer visa vad det har för framtid.

Sista kommentaren för stunden. Apple TV, idén är trevlig men inte så hållbar utanför USA tyvärr. Eller utan fast uppkoppling för den delen. Visst prisnivån är bra lite tunt med serie utbudet. Enda som gör den lite intressant är att den kan streama från iTunes bibliotek. Dock gör det att den inte är helt fristående utan kräver en dator eller en bra uppkoppling mot internet. Vilket gör att den fungerar bra hemma med en fastanslutning men inget du kan ta med dig ut på landet t ex, eftersom då behöver du ha en dator med dig som har media eller suverän 3G täckning och fungerande wifi modem lösning. Ska bli spännande och se vart det landar med AppleTV inget jag kommer skaffa mig på ett tag till. En mac mini med Plex överträffar AppleTV flera gånger om fortfarande.