Ett spel som legat ett tag i skuggan av främst Street Fighter 4 för 3DS:en. Efter att nu ha lagt ner ett par timmar på spelet kommer jag göra en liten minirecension eller summering av mina intryck.

Spelet i sig är ett turbaserat strategispel jag drar många paralleller till UFO eller XCom som spelen kom att heta på senare år. Du styr dina soldater med olika färdigheter och vapen genom olika uppdrag över en isometrisk plan.

Det här är första spelet där jag verkligen upplever att 3D skärmen ger en större effekt. Djupet är riktigt bra och tillför en mycket bra känsla för djup och höjdskillnader. 3D motorn i sig är inte den vassaste eller mest avancerade samtidigt så kräver inte ett sånt här spel den typen av grafik.

Den här typen av spel lämpar sig mycket bra för en handhållen enhet så man utan problem kan spela igenom ett kortuppdrag på en kort stund. Den största nackdelen är att det inte finns en autosave funktion vilket gör att man kan tappa information man inte ser till att spara innan man lägger 3DS:en i viloläge när man har lite batteri kvar.

Summan är att detta är ett spel jag rekommenderar alla som gillar lite mer strategispel och/eller är ute efter ett spel som man lätt kan spela i korta omgångar.